Realiser feriedrømmen

Drømmer du om hytte, båt eller bobil til sommerferien? Da kan refinansiering være en del av løsningen.

Drømmen kan være mulig å oppfylle ved å låne penger med sikkerhet i boligen din. Send søknad fra nettbanken – raskt og enkelt. 

Søk om å øke boliglånet

Slik søker du:

  1. Logg inn i nettbanken
  2. Fra Søk om lån siden velger du «Søk om å øke boliglånet» (Refinansiering)
  3. Svar på spørsmålene. Eier du bolig sammen med noen, må personen registreres som medlåntager.
  4. Send inn søknaden
  5. Du hører fra oss innen kort tid

Så mye kan du låne

Eier du en bolig hvor du har nedbetalt lånet over tid eller boligen har økt i verdi, så kan verdien brukes som sikkerhet for et høyere lån. Merk at lånet må være innenfor 85% av boligens verdi.

Ved å øke boliglånet du allerede har, vil du kunne finansiere kjøp av båt eller bobil i god tid før sommerferien og bare nyte ferien i Norge.

Hva innebærer refinansiering?

Du kan ved en refinansiering søke om et nytt høyere lån og innfri det gamle. Du kan søke om refinansiering for å kjøpe hytte, bil, båt eller karavan med sikkerhet i bolig. Boliglånet må være innenfor 85 % av boligens markedsverdi. 

Snakk med en rådgiver

Du kan også kontakte en av våre dyktige rådgivere. De kan gi deg gode råd på veien til å realisere drømmen din. Begynner du planleggingen nå, skal du se at denne sommeren vil gi deg mange fine og minnerike dager ved sjø eller på fjell.

Ta kontakt med en rådgiver

Hyttelån

Har du ikke nok sikkerhet i boligen din, kan du allikevel realisere hyttedrømmen ved å ta opp et lån med sikkerhet i hytten. Lånet må da være innenfor 80 % av verdien. Utover sikkerhet vurderes også betalingsevne og total gjeld for at en lånesøknad skal innvilges.

Les om hyttelån

Låne til båt, bil, caravan eller bobil


De fleste må låne for å finansiere innkjøp av kjøretøy. Dersom du ikke har ledig sikkerhet i bolig eller hytte, kan du stille sikkerhet i kjøretøyet du kjøper. Vi anbefaler at du tar kontakt med AS Financiering som er vårt datterselskap og spesialist på finansering av bil og fritidskjøretøy.

Mer om finansiering av kjøretøy

Prøv lånekalkulator

For å se hvordan de nye lånekostnadene vil påvirke økonomien din, kan du bruke lånekalkulatoren nedenfor. Ønsker du å se nedbetalingsplanen for lånet du allerede har, så finner du det på siden «Lån og kreditt» i nettbanken. Klikk på lånet ditt for å få opp detaljer.

Hva er verdien på boligen?
Hva er egenkapitalen?
Hvor mye vil du låne?
Nominell rente i %
Nedbetalingstid
Nedbetalingsplan