Guide til bærekraftarbeid for bedrifter

Har du tenkt på at din bedrift bør komme i gang med bærekraftarbeidet, men vet ikke helt hvor du skal starte?

Vi gir deg en guide for å komme i gang.  At bærekraft integreres mer og mer i det daglige virke for bedrifter, er ikke til å komme unna. Samfunnets søkelys på bærekraft og det grønne skiftet er i vinden som aldri før og vi hører begrepet bærekraft oftere og oftere. Men hva betyr det egentlig? Og hva vil dette konkret ha å si for din bedrift fremover?

Da bør du se her!

Sparebanken Øst sin startguide for bærekraftig omstilling tar deg gjennom nyttige begreper rundt bærekraft. Og den gir deg en steg for steg guide til hvordan du kan begynne å jobbe med bærekraft i din bedrift. Den passer for små og mellomstore bedrifter som trenger konkrete tips og råd.

Lykke til med det viktige bærekraftarbeidet og ikke nøl med å kontakte din rådgiver dersom det skulle være noe.

Les guiden her (PDF)

7. desember 2022
Aktuelt

Slik jobber vi med bærekraft

Målet er jo å hjelpe mennesker og bedrifter til å ta beslutninger som gjør at de kan drive bærekraftig langt inn i fremtiden.  Dette sier Elisabeth Prytz, bankens bærekraftsansvarlig

Les hvordan vi gjør det
17. desember 2018

Din lokale bedriftsrådgiver

Vi har tre bedriftskontorer; i Drammen, Eiker/Kongsberg og Oslo. Derfra dekker vi hele det sentrale Østlandsområdet. På våre avdelinger finner du erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Kontakt oss