Finn din løkke i
Opplevelsesbanken

Løkka er stedet for å le, drible deg til gode opplevelser og masse moro. Nå kan du både dra på eventyr og nyte løkkeleik med Opplevelsesbanken.

Det finnes ikke noe bedre enn å komme seg ut når sommeren er på sitt beste. Og med appen Opplevelsesbanken blir du inspirert til å utforske de mange perlene du finner både i Drammen og Eiker.

Nå har vi lagt til en helt ny kategori. Nemlig «løkker».

Ta appeste vei ut på eventyr!

Du finner Opplevelsesbanken i AppStore og Google Play. Du kan bruke den helt gratis, og den lagrer ingen personlig informasjon om deg.

  • Over 100 opplevelser på ett sted
  • Bli inspirert til nye turer og utflukter
  • Gratis å bruke og laste ned
  • Samle perler og vinn premier

Last ned Opplevelsesbanken

Finn din løkke!

De seneste årene har stadig flere løkker stått tomme. Dette vil vi i Sparebanken Øst gjøre noe med.

I 2023 lanserte vi appen Opplevelsesbanken – et digitalt skattekart til lokale perler, spennende og morsomme familieopplevelser i Drammen og Eiker. Perlejegerne har vært mange, og appen blitt flittig brukt av små og store siden lanseringen. Nå innlemmes nye perler i vår alles lokale opplevelsesbank.

Ikke mindre enn 40 døgnåpne løkker for lek og moro. Alle geografisk spredt i vårt eget lokalområde og nære nabolag. Noen av løkkene er store og grønne, andre små og grå, og enkelte brune og humpete. Uansett underlag og fargevalør, så ligger samtlige og venter på å gi barn og familier strålende og minnerike opplevelser.

Kast deg ut i leken

Mulighetene som venter på løkka, er så mange og morsomme at det kan gå helt i ball. I tillegg til å tilgjengeliggjøre disse små perlene, gir Opplevelsesbanken nå også inspirasjon til aktivitet, lek og bevegelse på løkkene. Den lekne og dribleglade vil kunne lese seg opp på regler til episke løkkesysler som «Døla», «Volleyprikken», «Hauk og due», «Alle mot alle», «De voksne mot røkla», «Straffekonk», «Goaler’n», «Vannflaske-bowling», «Trikser’n» og mange, mange flere. Alt er bare et klikk unna.

Dette er Opplevelsesbanken?

Opplevelsesbanken er en app som viser ulike opplevelser og turdestinasjoner innen kategoriene kultur, natur fritid – og nå også løkker. Et fint eventyrkart når du vil skape gode minner med familie og venner, og oppleve enda mer av hva ditt nærområde har å by på.

For om du foretrekker en fisketur langs elva eller en tur i skog og mark, om favorittstedet ditt er biblioteket eller lekeplassen, så finner du alt fra små, store, kjære, nære og skjulte perler. Hva med en tur til Knabben over Solbergelva for en fantastisk utsikt? Kanskje en piknik på Gulskogen gård? Eller et bad på Sundhaugen i Vestfossen? Eller ta med deg venner og familie og lek i det fri på en av de mange løkkene rundt oss. Valgene er mange, så sjekk hva du har lyst til å oppleve!

Velg din turkamerat

I appen finner du ti ulike turkamerater. De byr på interessante fun facts og tilleggsaktiviteter til glede for både store og små til de ulike opplevelsene. Visste du at både Lille Blå og Bruno kan bli med deg på tur? Om du heier på Godset eller Mjøndalen, så kan du velge din favorittfigur når du skal ut på eventyr med Opplevelsesbanken.

Finn perler og vinn premier

Hver opplevelse er merket med en «skattekiste». Denne åpner seg når du er i nærheten, og du samler inn perlene i appen. Jo flere opplevelser, jo flere perler får du i kisten din. Samler du nok, så kan du komme innom et av våre kontorer og velge deg en premie. Oversikten over antall perler og premieoversikt finner du i appen.

Kom deg ut på eventyr!

I Opplevelsesbanken finner du noe for enhver smak, enten du vil ha alenetid, en romantisk date eller en aktiv søndag med familien. Du slipper å lete etter passende aktiviteter for familien, men involvere og engasjere barna til å selv være med å bestemme hvor neste perle skal sankes fra.

Så last ned appen og bli med på eventyr. Vi ønsker dere lykke til med perlejakten!

Last ned Opplevelsesbanken

Tips oss om opplevelser

Vi vil bygge Opplevelsesbanken videre med dere og legge til masse nye perler fra lokalområdene. Vil du dele en av dine favorittperler og få dem med i appen? Send oss en epost til: marked@oest.no