Enklere bank gir en enklere sommer

Forbereder du ferien godt, kan du nyte den uten bekymring

Norges beste reiseforsikring

Sørg for at du har med Norges beste reiseforsikring på sommerferien. Forsikringen fra Frende gjelder fra du går ut døren hjemme, enten du er på ferie eller bare skal en tur til byen. Hvis du trenger legehjelp har du gratis lege på mobil i Norge og utlandet inkludert i forsikringen – hele året. Tilgjengelig med den superenkle EYR-appen.

Kjøp reiseforsikring

Ta med banken på ferie

Last ned mobilbank, så har du med deg banken i lomma hvor enn du er i verden, hele døgnet. I mobilbanken får du god oversikt over hva som går inn og ut av kontoen din. Du kan også betale regninger, søke om lån, endre lånet ditt, kjøpe forsikring og fond.

Last ned mobilbank

Skaff deg BankID-appen

Last ned den nye BankID-appen før du reiser på ferie. Da kan du legge igjen kodebrikken på et lurt sted hjemme. App’en er rask og enkel å bruke, i tillegg er den sikrere og mer stabil enn BankID på mobil. Med to-faktor autentisering gir appen deg høyest mulig sikkerhet, og varsler deg om hvor du forsøker å logge inn.

Last ned BankID-appen

Tips til bruk av bankkort

Ferie i utlandet eller i Norge? Her har vi noen smarte tips for kortbruk.

  • Betal i lokal valuta når du er utenlands
  • Ha med deg minst to kort på reisen
  • Mister du kortet ditt, kan det sperres i mobilbanken
  • Legg inn flere kort i Vipps appen. Gi kortene navn, slik som reisekortet, matpengekortet og liknende så blir det enklere å holde forbruket ditt adskilt
  • Unngå svindel, oppdater deg på sikkerhetstiltakene før du reiser

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god sommer!