Ta den årlige rådgiversamtalen

Jevnlig vedlikehold av økonomien din er like smart som årlig sjekk av bilen din

Det trenger ikke være noe galt eller unormalt med økonomien din for å ta en liten gjennomgang av spareavtaler, utgifter og forsikringer. En rådgiversamtale vil gi deg nyttige tips til hvordan du skal få mest mulig ut av pengene dine og fortsette å ha en trygg økonomi.
Bestill gratis rådgivertime

Fysiske møter

Hva er grunnen til at banken tilbyr enda mer personlig rådgivning i en tid hvor det er mer vanlig å tenke at alt kan gjøres på nettet?

Slik samfunnet er nå, med mye usikkerhet, vil vi tilby et sted hvor folk faktisk kan komme inn og snakke med en rådgiver om økonomien sin. Enten du er urolig, eller du har store drømmer sier Kristian Haaland

– Vi ser at nye kunder blir positivt overrasket over responstiden vår, og at de setter pris på at vi tilpasser oss; Trenger du en time etter kontortid, får du det.

– Dette med personlige rådgivere som er tilgjengelig for deg der du er, er jo det som er unikt for oss, sier Kristian Haaland, salgssjef personmarked i Sparebanken Øst. Han snakker om de 30 bankfilialene på sentrale Østlandet, hvor det tilbys noe så sjeldent som proff økonomirådgivning ansikt til ansikt. I mai 2022 åpnet nemlig kontor nummer 30, i Slemmestad.

Ungdommen strømmer til

Er det ikke litt gammeldags å tenke at kunder er opptatt av fysiske kontorer?
– Faktisk opplever vi at det er omvendt! Spesielt de yngste, som for eksempel ikke har kjøpt bolig før, vil gjerne komme inn og møte et menneske som kan vise dem hvordan ting fungerer.

Det gir mening, at de fleste oppsøker banken når det skjer store ting i livet.
– Absolutt! Vi følger jo kundene gjennom alle slags hendelser, fra familieøkning og hyttekjøp til håndtering av dødsbo.

Det er viktig for oss å bruke kunnskapen vår slik at du får best mulige råd. Vi vil rett og slett planlegge sammen med deg og sikre deg et best mulig liv økonomisk sett.

Ta en årlig sjekk

Hvor ofte vil du anbefale å ta et møte med rådgiveren?
– Én ting er jo møter i forbindelse med konkrete planer eller hendelser – for eksempel boligkjøp. Men det er også smart å ta en årlig sjekk på hvordan det står til, tipser Haaland. Haaland bruker en god del tid på rekruttering og jobbintervjuer. Det er nemlig stadig behov for flere flinke rådgivere – aller helst med lokal tilknytning.

– En skikkelig dyktig rådgiver som kjenner deg og lokalområdet, er gull verdt! Har du tenkt på at det å ta en årlig rådgivningstime hos banken, er litt som å ta en årlig service på bilen?

Bestill gratis time hos oss

22. januar 2023

Kristian Haalands tre tips

Slik forbereder du deg til møte med rådgiver i banken:

  1. Ta kontakt på forhånd og gjør en avtale. Da får også rådgiveren din forberedt seg.
  2. Gi rådgiveren samtykke til å hente ut opplysningene dine før du kommer. Har du for eksempel lån andre steder, ta det med. Da får dere begge full oversikt.
  3. Tenk gjennom hva planene dine er fremover. Er det noe du drømmer om, eller noe du er bekymret for?

Når vi vet hva du er opptatt av, kan vi lage en best mulig plan videre sammen med deg!

Husk at vi er her for deg – bruk oss! oppfordrer Kristian Haaland

7. oktober 2022
Aktuelt

Sett deg et mål – lag et budsjett

Få oversikt over inntekter og utgifter og se om det er mulig å planlegge hverdagen på en enda bedre måte. Da blir det enklere å håndtere uforutsette utgifter og du kan lett se hvor du kan spare.

Hjelp til å komme i gang
6. november 2022
Aktuelt

Tips til førstegangskjøpere

Er du ny i boligmarkedet, eller kanskje kjenner du noen som skal kjøpe seg bolig for første gang? Se rådene fra avdelingsbanksjef Anette Furunes Green.

Se tipsene her
6. november 2022
Aktuelt

Rådgivning for alle livsfaser

Noe av det beste med å jobbe i en lokalbank, er å følge mennesker gjennom alle livets hendelser. Møt gjengen på kontorene i Svelvik og Sande.

Les mer