Konnerud, Drammen

Vårt Sparebanken Øst-kontor på Konnerud

Sparebanken Øst vil være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

På Konnerud er vi sentralt plassert på Konnerudsenteret. Avtal gjerne et møte med oss på forhånd, eller stikk innom for en hyggelig prat om økonomien din.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Minibank hele døgnet ved inngangen.

Konnerud
Besøksadresse:
Pettersvollen 3, 3032 Drammen
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Mandag-fredag 10:00-15:00
Kassen er åpen frem til kl. 13:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi gjør det vi kan for å tilpasse en løsning til dine behov i forhold til den livssituasjonen du befinner deg i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien. Vi strekker oss langt for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Konnerud, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nettsidene våre.

 • Boliglån
  • Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å få oppfylt drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn økonomi, selv når renta stiger. Din rådgiver på Konnerud har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan av lånet ditt som er håndterbar for deg og din økonomiske situasjon.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/Flytte boliglån
  • Har du planer om å restaurere boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan ta opp lån med sikkerhet i boligen dersom boliglånet er innenfor 85 % av boligverdien. Vurderer du å flytte boliglånet ditt? Dersom du har ditt nåværende lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

 • Forsikringer
  • Å forsikre deg, din familie og eiendeler dersom uhellet skulle være ute er viktig. Gjennom Sparebanken Øst har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Vårt kontor på Konnerud er et rådgivningskontor. Vi har også kunde-PC tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger og mye mer.

   Vi har dyktige og erfarne kunderådgivere som blant annet er autorisert finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen i skadeforsikring.

   Ta kontakt med oss og avtal et møte, slik at vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov, innenfor lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.

   Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.

   Avtal møte

13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss