Røyken

Vårt Sparebanken Øst kontor i Røyken

Kontoret i Røyken finner på Røyken Senter i Bråsetveien 3, rett ved togstasjonen. Her kan du spørre om hva du vil – lån, sparing og forsikring. Våre dyktige kunderådgivere vil bistå deg til du har funnet en løsning som passer for deg og din livssituasjon – og du får med et smil på veien.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Når du besøker kontoret vårt i Røyken vil du fort oppleve at vi er tilstede for deg når du trenger det. Røyken er bare et av mange kontorer i byer på Østlandet fordi vi vil at du som kunde skal ha anledning til å møte kunderådgiveren i ditt nærmiljø.

Kontoret er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Røyken
Besøksadresse:
Bråsetveien 3, 3440 Røyken
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 20 08 73
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Når du besøker kontoret vårt i Røyken har vi lagt til rette for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med kunderådgiver, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre digitale løsninger. Dersom du ønsker en innføring i hvordan du kan bli mer selvbetjent har vi laget et digitalt hjørne der vi kan demonstrere våre selvbetjente løsninger. Uansett vil du få tilgang til et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring. Vi er opptatt av at du som kunde skal ha tilgang til produkter som passer både i dag og i fremtiden. Enten det gjelder å søke om boliglån, refinansiering eller ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og din familie.

 • Boliglån
  • Er drømmen bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen?
   Uansett drømmer er det viktig å sikre en personlig økonomi også når renta går opp. Vår kunderådgiver i Røyken har ekspertise på boliglån, og kan hjelpe deg å sette opp en nedbetalingsplan som vil realisere drømmer samtidig som den er innenfor trygge rammer.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/Flytte boliglånet
  • Har du vurdert å flytte boliglånet ditt? Det skal være enkelt å flytte boliglånet, og vi hjelper deg med alt det praktiske rundt flyttingen slik at det blir enkelt for deg å bytte fra annen bank. Dersom du har planer om å pusse opp eller vil refinansiere kan vi også hjelpe deg. Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med alt det praktiske enten det gjelder flytting av boliglån eller refinansiering.

 • Forsikring
  • Det er viktig å ha forsikringene i orden dersom uhellet skulle være ute. Som leverandør av Frende Forsikring er vi sikre på at vi kan levere noen av Norges beste forsikringer. Du får samlerabatt dersom du velger å samle flere forsikringer hos oss.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Det kan være en fordel for deg å ta et møte med en våre kunderådgivere som har god lokalkunnskap og er autorisert finansiell rådgiver. Da kan vi sammen finne gode økonomiske løsninger som passer for deg og din familie. Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

Hvorfor velge Sparebanken Øst?

Bankens verdier gjennom snart 180 år har vært å være en aktør i lokalsamfunnet som kan hjelpe folk og bedrifter i lokalsamfunnet til å utnytte sine økonomiske ressurser på en best mulig måte. Det har vi gjort gjennom å være tilstede med et kontornettverk på østlandet der de fleste av kundene våre bor. Selv om det i dag er mange som ønsker å være selvbetjent og benytte digitale løsninger så får vi signaler på at det fremdeles er mange som ønsker å oppsøke et fysisk kontor og få hjelp der.

Gjennom samfunnsutbytte har også Sparebanken hatt en verdi for lokalsamfunnet. Hvert år har banken utbetalt deler av sitt overskudd som gaver til allmennyttige formål, og det betyr at det er mange frivillige organisasjoner som har fått midler til store og mindre prosjekter. Det er spesielt barn og unge som har fått nyte godt av disse midlene som blir delt ut to ganger i året etter søknad.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss