Ett år med lokalt
engasjement i Slemmestad

I lokalene på Rortunet har Sparebanken Øst funnet sin plass og stadig flere finner veien til banken.

Det er litt over ett år siden dørene åpnet hos Sparebanken Øst ved Rortunet i Slemmestad, og forventningene blant de ansatte er fortsatt like høye som da det første kakestykket ble delt ut på åpningsdagen. Det tar tid å bygge tillit, men rådgiverne i banken føler de har blitt tatt godt imot av lokalsamfunnet fra første stund. 

— Vi opplever at Slemmestad er et samfunn som støtter lokale tilbud. Det setter vi stor pris på. Vi er opptatt av å være en ressurs for folkene som bor her. Da er det viktig at vi har et fysisk kontor folk kan komme til når de trenger gode banktjenester. Her finner de rådgivere som brenner for det de gjør, sier Terje Torp, avdelingsbanksjef for bankområdene Asker og Bærum, der han nyter en kopp kaffe i de lyse lokalene på hjørnet ved Meny.

(F.v) Senka Bratic-Botonjic, Aggi Vinterlykke, Terje Torp og Ann Lisbeth Dahle Fludal ønsker velkommen til lokalene ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad

En bank for å bli

Rortunet kjøpesenter ble renovert og utvidet for et par år siden og har utviklet seg til et arnested i området – en perfekt plass der lokalbefolkningen enkelt kan komme innom Sparebankens Østs kontor.

Kjøpesentret ligger midt i hjertet av Slemmestad, et område i sterk vekst. Det bygges nye boliger og stadig flere får øynene opp for området som har kort vei om du skal til Oslo eller Drammen. Det er landlig, men med alt du trenger rett i nærheten. Terje og resten av rådgiverteamet er veldig stolte av å være en del lokalsamfunnets reise. Ikke minst, takknemlige for at stadig flere blir kjent med dem.

– Og vi er her for å bli, for å være med på denne utviklingen og støtte i oppturer og nedturer, understreker Terje.

FAKTA

Adresse: Kirkealleen 1, 3470 Slemmestad
Telefon: 33 51 38 55
Åpningstider: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 10.00 – 15.00

Kontakt oss i Slemmestad

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 i Øvre Eiker og er en av Norges største alliansefrie sparebanker.

Trygghet i urolige tider

For det snakkes mye om økonomi i disse dager. Mye har blitt dyrere og rentene stiger. Det merker folk på lommeboken. Mange blir tvunget til å tenke mer økonomisk enn tidligere for å få hverdagen til å gå opp.

– Vi får stadig flere henvendelser der folk ønsker rådgivning – og da hjelper vi dem med å sette opp budsjett og finne gode løsninger til hvordan å få bedre oversikt over egen økonomi. I tillegg er det stadig flere som søker avdragsfrihet eller ønsker å refinansiere. Det kan vi hjelpe med, sier Aggi Vinterlykke, rådgiver ved kontoret. Hun mener at det å være en lokal sparebank er en styrke, som bidrar til at folk føler seg tryggere når de trenger veiledning. De som jobber ved kontoret er kjente fjes, som kjenner området og kundene sine.

Ta kontakt tidlig

Og det forventes flere henvendelser utover høsten, spesielt i forbindelse med de kommende renteendringene. Aggie forklarer at mange kan oppleve økt økonomisk press når feriepengene og bufferen er brukt opp. Dette kan føre til utfordringer for mange.

–Det aller viktigste er å ta kontakt med oss med én gang man kjenner at økonomien begynner å bli vanskelig. Jo tidligere, jo bedre. Da er det lettere å finne de beste løsningene – som passer deg, sier hun.

Bli kjent med kontoret i Slemmestad

Et godt team i Slemmestad

Der stadig flere banker legger ned sine nærkontorer, velger Sparebanken Øst å gå motstrøms og satse på synlighet i lokalsamfunnene.

–Jeg er stolt av å jobbe her, og opplever at folk i Slemmestad setter pris på at vi er tilgjengelige. I et lite lokalsamfunn er behovet for personlig kontakt sterkere enn andre steder – og det merker vi, sier Ann Lisbeth Dahle Fludal, som også er rådgiver ved kontoret. Hun legger til at de i løpet av året har blitt til en god gjeng med kolleger som setter pris på hverandre. Det gjør at de gleder seg til å gå på jobb hver dag.

– Vi er en veldig fin gjeng her som trives sammen. Det tror jeg kundene merker når de kommer inn her, sier hun.

Og Terje er raskt ute med å gi ros til teamet sitt i Slemmestad. Han beskriver kollegaene som kunnskapsrike og fleksible.

– Den gode atmosfæren i banken skyldes både engasjementet fra lokalbefolkningen og det gode teamet som jobber der. Folkene her er rett og slett helt fantastiske, sier han med et smil. Nå ser de ansatte ved Sparebanken Øst fremover til mange flere år med lokal suksess, som en del av det yrende Slemmestad i vekst.

– Vi gleder oss til veien videre, sier gjengen ved Sparebankens Øst kontor ved Rortunet.

Bli kontaktet av oss  Bli kunde hos oss

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
1. september 2023
Aktuelt

Mer tilgjengelig enn noen gang!

Vi ønsker å være tilstede når du trenger oss – digitalt, på telefon eller fysiske møter. Velg det som passer deg best.

Sjekk hvordan du kan ta kontakt
19. september 2023
Aktuelt

Sju gode råd i urolige tider

Økte priser og heving av lånerentene setter sine spor i folks personlige økonomi. Hvordan kan du få mest mulig ut av pengene dine og fortsette å ha en sunn økonomi?

Dette bør du gjøre nå