For ett år siden jobbet
det bare én person der

Nå er de mange flere, og har åpnet nytt kontor i Vikersundgata 17

22. mars flyttet en blid gjeng inn i nye og større lokaler i Vikersund. – Vi er strålende fornøyd, og synes det er helt topp å flytt inn i nye lokaler. Det er veldig fint å lande og at alle kan ha sin egen plass. 

Da er vi bedre tilgjengelig for kundene, sier avdelingsbanksjef for Modum og Ringerike, Magnus Gundersen.

Som kunde kan du glede deg over parkering rett utenfor døra. Og med flere møterom, er det enda lettere å få et personlig møte i banken når det passer deg.

Ta kontakt så setter vi opp et møte!

Åtte personer i Vikersundgata vinterstid
Velkommen til oss sier f.v.: Kjetil Strømme, Håvard Saastad, Aina Tandberg-Bråthen, Rosmari Gåsland Furuseth, Anna Rosenlund Skretteberg, Magnus Gundersen, Carl Marcus Rabben

Et godt lag

Da Gundersen ble ansatt høsten 2022 var det bare én ansatt her fra før; Håvard Saastad. Siden den tid har avdelingen vokst i rekordfart. – Vi setter utrolig stor pris på tilliten fra ledelsen ved å satse i området vårt. Vi har fått på plass et godt lag med lokal tilknytning og kjennskap. Det er litt av profilen til Sparebanken Øst. Vi tror det setter oss i en god posisjon overfor kundene. Vi har mye erfaring innen bank og forsikring, med en lokal profil. I tillegg har vi valgt en lokasjon som gjør det mulig å være den lokale aktøren vi ønsker å være.

Smittende glede

Avdelingsbanksjefen er opptatt av å trekke frem sine flinke kolleger og den hyggelige stemningen som allerede er i ferd med å feste seg i veggene. – Det er de ansatte som gjør jobben! Det er viktig å ha med seg gode folk. Målet vårt er å ha det sprudlende morsomt på jobb, noe som igjen skal smitte over på kundene. Vi er allerede i gang med å skape den kulturen her på kontoret.

-Du får ringe igjen om et år og høre om det samme fortsatt gjelder da, ler han avslutningsvis.

Magnus Gundersen og gjengen ønsker deg velkommen innom for en økonomiprat, når det måtte passe for deg!

Les flere artikler fra Verdier 1-23

30. mars 2023
Aktuelt

Slik kan du øke verdien på boligen

Er det kjøkken, bad eller stue som trenger et løft? Da kan refinansiering av boliglånet være løsningen. En bolig som er vedlikeholdt og holder god standard, er mer verdt i markedet.

Få gode råd om refinansiering
29. mars 2023
Aktuelt

Hvor mye bør du ha i buffer?

Vi har alle opplevd å få en uforutsett utgift på et eller annet tidspunkt. Alt fra komfyren som ryker eller en tur til tannlegen som ble dyrere enn forventet. Hva du eier og hvilken livssituasjon du befinner deg i avgjør størrelsen på bufferkontoen.

Så mye trenger du