Spar til buffer

Legger du av noen kroner hver måned for å opparbeide deg et buffer vil du være bedre rustet til utgifter som ikke er planlagt.

Det passer sjelden at vaskemaskinen ryker eller at en kontroll hos tannlegen ender med rotfylling eller andre dyre reparasjoner. Jo flere forbruksprodukter du har som kan generere utgifter, jo større buffer trenger du. Men husk, du kan også legge opp et buffer som kan benyttes til ferier eller andre fritidsaktiviteter.
Et buffer krever fleksibilitet slik at du kan ta ut penger når du trenger dem. Du bør derfor ikke legge bufferet ditt i spareprodukter som binder pengene dine.
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den løsningen som passer best for deg eller opprett en spareavtale selv.

Opprett spareavtale

Bilforsikring

Har du bil, må du også regne med et besøk på verksted på et tidspunkt. Bilen trenger vedlikehold og du har kanskje også opplevd å får skader på bilen etter et uhell? Bilforsikring er faktisk den eneste forsikringen som er pålagt etter norsk lov, men hvilken forsikring du velger er opp til deg. Sørg for å ha en god bilforsikring som også hjelper deg når uhellet er ute.

Vi tilbyr bilforsikring gjennom Frende forsikring som er en av Norges testvinnere.

Bestill bilforsikring

Reiseforsikring

Har du planer om å ut å reise i løpet av året er det viktig at reiseforsikringen din er på plass. Når du er på reise er du ekstra sårbar dersom du trenger legehjelp, og regningen kan bli skyhøy dersom du ikke har forsikring i orden. Har du en god reiseforsikring er du faktisk forsikret i det du beveger deg på utsiden av tomten din.  Vi tilbyr reiseforsikring gjennom Frende forsikring som har blitt kåret til en av Norges beste reiseforsikringer.

Bestill reiseforsikring