Satser i Tønsberg med nye
fjes i nye lokaler

Sparebanken Øst tar grep i Norges eldste by. Nå møter du et sterkere fagmiljø sentralt i bybildet

Litt stress ble det i forkant av åpningsfesten for det nye lokalet i Slagenveien 16. Med overtakelse og offisiell åpning tett på hverandre, var det mye som skulle klaffe på samme tid rett over påske. 

– Det var litt kaos i dagene før vi åpnet, men det ble så bra. Dette er et flott lokale som er sentralt og der vi er godt synlige, sier rådgiver Anette Wego Karlsen med et smil. Hun og Kjetil Hansen er to nye fjes, som sammen med Gro Vittring og Even Qvigstad, utgjør det nye teamet i Sparebanken Østs filial i Tønsberg

Satser der andre legger ned

For malingen hadde så vidt rukket å tørke og siste vindu ble pusset bare minutter før ordføreren, Anne Rygh Pedersen, ankom åpningsfesten for de nye lokalene. Hun la ikke skjul på at hun synes det er bra at banken velger å være mer tilgjengelig for folk, spesielt i disse tider.

– Det er så gøy å se at dere satser der andre banker legger ned. Jeg tror dere har helt rett i at det er viktig for kundene å ha direkte kontakt, særlig nå som det er økonomisk krevende for mange, sa hun i deler av talen sin. Og med det klippet hun offisielt snoren, ønsket lykke til og ble med på festen med et kakestykke.

FAKTA

Adresse: Slagenveien 16, 3110 Tønsberg
Telefon: 33 51 38 55
Åpningstider: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 10.00 – 15.00

Kontakt oss i Tønsberg

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 i Øvre Eiker og er en av Norges største alliansefrie sparebanker.

Mer tilgjengelig enn før

Med Alti Farmandstredet som nærmeste nabo og kollektivtrafikken en kort spasertur unna, har det aldri vært enklere å komme til Sparebanken Øst i Tønsberg. Parkering finner man rett utenfor døren. Visst har banken vært i byen i nærmere 20 år, men ikke så synlig og tilgjengelig som nå.

Vi åpner der andre stenger og er opptatt av å kunne tilby flere møteplasser – om folk vil snakke med oss digitalt eller over en kopp kaffe ved kontorene våre.

Kjetil Hansen (t.v), avdelingsbanksjef Anette Furunes Green, Anette Wego Karlsen og Even Qvigstad i Sparebanken Øst Tønsberg
Kjetil Hansen (t.v), avdelingsbanksjef Anette Furunes Green, Anette Wego Karlsen og Even Qvigstad ønsker velkommen til nye lokaler i Slagenveien 16 i Tønsberg. Finansrådgiver Gro Vittring er ikke på bildet, men er også en del av teamet.

– Vi har rett og slett vokst ut av de gamle lokalene i Nedre Langgate. Vi har fått flere folk og blitt et større fagmiljø. Vi er jo banken mot strømmen, og vi ser verdien av å ha folk til stede i lokalmiljøet. Kundene trenger oss i ulike livsfaser. Noen ganger er det å ha et menneske å snakke med en stor trygghet når noe nytt skjer i livet. Her møter folk en fantastisk gjeng med masse kompetanse og bankerfaring, som kan hjelpe til med å gjøre trygge valg rundt egen økonomi, sier Anette Green, avdelingsbanksjef.
Bli kjent med vårt kontor i Tønsberg

17. april 2023

Fra megler til rådgiver

I lokalene er Kjetil Hansen det nyeste tilskuddet i Tønsberg. Etter 21 år i meglerbransjen har han gått over til å jobbe i bank, som rådgiver i Sparebanken Øst.

Hvorfor ønsket du å begynne i denne banken?

– Det er på grunn av verdiene. Sparebanken Øst er folkelig og fremoverlent, går motstrøms og satser på tilstedeværelse. Det liker jeg. Man må jo ikke følge flokken hele tiden, sier Kjetil, som er i gang med en bratt læringskurve i et nytt fagmiljø.

– Så langt synes jeg det går veldig bra. Det er absolutt spennende å utfordre seg. Og de jeg kjenner som jobber i bank, er veldig tydelig på at dette er noe for meg. Så her er jeg. Men jeg er heldig som har så kompetente og dyktige folk rundt meg, som jeg kan lære av og vokse videre med. Her i Slagenveien 16 har vi alle muligheter for å lykkes,
understreker han.

Kjetil Hansen og Anette Wego Karlsen er nye ved kontoret i Tønsberg
Kjetil Hansen og Anette Wego Karlsen er nye ved kontoret i Tønsberg.

Den gode kundekontakten

Og en av Kjetils nye kolleger sitter tett ved. Anette Wego Karlsen har over 20 års erfaring og, etter noen år ved bankens kontor i Drammen, er hun tilbake i bankbransjen i Tønsberg

– Her gjør vi det vi er gode på, nemlig å jobbe tett med kundene. Sparebanken Øst skiller seg ut i markedet. Vi åpner der andre stenger og er opptatt av å kunne tilby flere møteplasser – om folk vil snakke med oss digitalt eller over en kopp kaffe ved kontorene våre. Det er derfor denne banken passer meg så godt. Jeg liker å være en person som kundene kan sparre med for å finne gode økonomiske løsninger. Det å være finansrådgiver her synes jeg er veldig gøy!

Engasjert i lokalsamfunnet

Og med det trekker hun frem hvor viktig det er å være en bidragsyter i lokalsamfunnet. Gjennom bankens eget fond for Allmennyttige gaver deles det ut pengegaver til mange foreninger og organisasjoner i lokalmiljøene der Sparebanken Øst har kontorer.

– Vi må vise at vi bryr oss. Under åpningsfesten vår ga vi 40 000 kr til Kristinaløpet slik at barna kunne få delta gratis. Dette er et arrangement som samler byen. Det vil vi være med å bidra til. Og vi skal selvsagt stå på stand under løpet 24.juni, så kom gjerne innom oss og slå av en prat, sier hun.

Bli kontaktet av oss Bli kunde hos oss

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
2. november 2020
Aktuelt

Derfor bør du bli kunde i
Sparebanken Øst

Vi er der for deg når du skal bytte bolig, flytte sammen med noen, spare penger til fremtiden eller forsikre deg mot uhell og sykdom.

Velg en lokal sparebank