Lokalbanken som har kommet
for å bli i Modum

Med flere nye ansatte og åpen dør, satser Sparebanken Øst på varige kundeforhold i Vikersund.

– Vi er en bank der rådgivere har tid til å snakke med deg i et kontor det er lett å besøke. Det er sånn en lokalbank skal være. I Vikersund satser vi for fremtiden og gleder oss til å ta kundene våre med på denne reisen. Sparebanken Øst drar ikke sørover, men har kommer for å bli i Modum, sier Magnus Gundersen, avdelingsleder for Modum og Ringerike, som forteller at stadig flere kommer innom for å høre hva Sparebanken Øst kan tilby av gode banktjenester.

Vi treffer han i Vikersundgata 17, kjent som «Brannkassa» på folkemunne. Fra inngangspartiet lyser Sparebankens Østs farger i mørkeblått og gult. Innenfor dørene er det pusset opp og en energisk stemning. Her har to ansatte blitt til sju. Tilgjengelighet og god dialog er i sentrum for alle som tar kontakt.

26. februar 2023

FAKTA

Adresse: Vikersundgata 17, 3370 Vikersund
Telefon: 33 51 38 55
Åpningstider: mandag-fredag kl. 10.00 – 15.00

Kontakt oss i Modum

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 i Øvre Eiker og er en av Norges største alliansefrie sparebanker.

26. februar 2023

Personlig og til stede

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 i Øvre Eiker og er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Bankens målsetting er å gi kundene personlig service når og hvor de ønsker det, samtidig som de tilbyr de gode, digitale tjenestene man trenger i hverdagen. Kontoret i Vikersund inneholder både privatbank og forsikringstjenester og har åpent fra mandag til fredag.

–Vi ser vi er ønsket i markedet. Vi har noe å tilby som folk trenger, og ansatte som kjenner bygda. Hos oss skal du som kunde lære noe, få trygghet og bli utfordret på å ta gode valg for økonomien din. Og vårt fantastiske team har spisskompetanse innenfor forsikring og rådgivning, forteller Gundersen.

Besøk vårt Vikersund-kontor

26. februar 2023

En trygg bank for økonomien din

Det var 10.mars 2020 at Sparebanken Øst først fikk fotfeste i Vikersund med åpningen av en filial i Brogården. Men med flere folk og lokal satsing, ble det raskt et behov for større lokaler. Tidligere i år gikk ferden til Vikersundgata 17. Her er det rom for vekst. Banken har kommet for å bli.

 Som lokalbank har vi tid til å snakke med folk og skape relasjoner – om det er over en kaffekopp, på telefonen eller på mail.

– Det å satse på lokale kontorer er å gå litt motstrøms, og det liker vi, sier Gundersen.

De som jobber ved kontoret, er fra området og er opptatt av å kjenne kundene sine. Det må til for å skape gode kundeopplevelser.

– Som lokalbank har vi tid til å snakke med folk og skape relasjoner – om det er over en kaffekopp, på telefonen eller på mail. Det er viktig for meg at kundene føler seg godt ivaretatt, forteller Håvard Saastad, som har vært en del av laget siden Sparebanken Øst opprettet lokalkontoret i Modum for tre år siden.

Håvard Saastad, rådgiver i Vikersund.

En utfordrer i bygda

Nå har Håvard fulgt med flyttelasset til nye lokaler og fått flere nye kolleger.

– Det er en veldig hyggelig og dyktig gjeng som jobber her. Det tror jeg de som kommer innom merker, sier han.

Og med større kontor og utvidede åpningstider, ser de ansatte ved Sparebanken Øst at de får flere henvendelser og vokser måned for måned, men det å være en konkurrent i markedet krever sitt.

–Vi er en utfordrer i aller høyeste grad, så det er bare å brette opp ermene. Vår viktigste oppgave er å følge opp dem som vil være hos oss på den aller beste måten, være synlige og tilby den beste rådgivningen, understreker Gundersen der han og resten av Sparebanken Østs team i Vikersund ønsker velkommen inn for en økonomiprat og en kaffekopp hos lokalbanken.

Bli kontaktet av oss Bli kunde hos oss

Våre tjenester

  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte lånet
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
2. november 2020
Aktuelt

Derfor bør du bli kunde i
Sparebanken Øst

Vi er der for deg når du skal bytte bolig, flytte sammen med noen, spare penger til fremtiden eller forsikre deg mot uhell og sykdom.

Velg en lokal sparebank