Frende har Norges beste kundeservice

Nok en gang er det bevist at nordmenn ikke finner bedre kundeservice noe annet sted. Sparebanken Øst er stolt leverandør av Frende Forsikring.

Frende har gått helt til topps i Norges største kundeservicemåling! Etter å ha havnet på topp tre i 2019, 2020, 2021 og 2022, suste kundesenteret helt til topps i KSindeks i år!

Sjekk pris og bestill

Norges største kundeserviceundersøkelse

Dette er Norges største kundeserviceundersøkelse og den er gjennomført over lang tid. KSIndeks er basert på hva 20 000 privatkunder svarer om opplevelsen sin med kundeservicen, kort tid etter at de har vært i kontakt.

Prisen ble delt ut i Oslo i mai og kundene til Frende sier at kundesenteret er «knallgode på å gi informasjon og veiledning. Når det kombineres med best serviceinnstilling blir resultatet svært bra».

Inspirert og motivert

– Det er utrolig gøy å hente hjem prisen i år. Vi er veldig opptatt av å yte kanongod service til hver eneste kunde og det er enormt inspirerende å vinne priser for måten vi hjelper kundene våre på, sier Thomas Otto og Bjørn Bohne som leder kundesenteret.

– Nå skal vi fortsette å bry oss om hver eneste kunde og gjøre alt vi kan for at du som er i kontakt med oss skal få en best mulig opplevelse. Hos oss står alle rådgiverne på for å hjelpe kundene våre og vi er opptatt av å yte kanongod service hver gang vi blir kontaktet, sier de to.

Et godt valg for deg

Sparebanken Øst selger forsikringer gjennom Frende Forsikring fordi vi mener at Frende sine forsikringer er et godt sikkerhetsnett for deg. Du får tilgang til flere prisvinnende forsikringer med gode vilkår, til en god pris.

Blant annet har Frende blitt kåret til best i test for sine forsikringer av bil, barn og reise.

Kjøp og ordne med forsikringene selv på nett, eller snakk med en av våre dyktige kunderådgivere på ett av våre kontorer på det sentrale Østlandet.

Sjekk pris og bestill Bli kontaktet om forsikring

De mest populære forsikringene

11. desember 2018

Husforsikring

Husforsikring dekker skader på bygningen, fastmontert utstyr og hagen. Huset ditt er uerstattelig, men vi hjelper deg tilbake til hverdagen hvis katastrofen rammer.

Husforsikring
11. desember 2018

Reiseforsikring

Vi tilbyr reiseforsikring gjennom Frende. Denne reiseforsikringen er en av de aller beste. Reiseforsikringen gjelder fra du går ut døra hjemme, og når du er på reise i inntil 75 dager, uansett hvor ferden måtte gå.

Mer om reiseforsikring
24. januar 2020

Verdigjenstand-
forsikring

Med verdigjenstandforsikring er bunaden din, dyre smykker og klokker dekket mot alle typer skader, over hele verden.

Verdigjenstand- forsikring

Derfor bør du forsikre deg hos Frende Forsikring

  • Lojalitetsbonus på 5 % (etter 3 år)
  • Totalkunderabatt på inntil 17 %
  • Norges beste skadehåndtering og mest fornøyde forsikringskunder i 2023 (EPSI Rating)
  • Beste kundeservice i 2023 (KSindeks av CustomerTrends)
  • Markedets raskeste bonusopptjening på bil
  • Full oversikt over forsikringene på «Min side»
  • Tilbyr alle de forsikringene du og din familie har behov for
  • 24 timers vaktsentral og skademelding på nett
  • Sparebanken Øst er medeier i Frende Forsikring
Se alle forsikringer