Boliglån

Sparebanken Øst tilbyr boliglån med god rente, individuelt tilpasset din økonomi. Våre kunderådgivere hjelper deg med å finne det lånet som passer deg best. Dersom du allerede har lån i annen bank, hjelper vi deg også med å flytte lånet til oss.

Ring 03220 eller fyll ut skjemaet nedenfor for å søke om lån.
Nytt boliglån?

Du får boliglån:

 • innenfor 85 % av boligens verdi
 • avdragsfrihet
 • nedbetalingstid på maks 30 år

Har du sikkerhet i boligen, kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte. For å søke lån kan du ta kontakt med en av våre kunderådgivere eller ringe 03220. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet for akkurat deg.

Flytte boliglånet?

Vi vil at det skal være lett for deg å flytte lånet til oss dersom du allerede har lån i en annen bank. Ta kontakt, så ordner vi alt det praktiske for deg.

Lånebevis

Det er lurt å ha et finansieringsbevis som viser hvor mye du kan låne før du går inn i en budrunde. Ta kontakt, så utarbeider vi et finansieringsbevis for deg. Normalt er behandlingstiden cirka én uke.

Øke lånet ditt?

Ønsker du å pusse opp, kjøpe bil, båt, hytte eller annet? Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge lånet er innenfor 85 % av boligens verdi.

Vi tilbyr også flexikreditt, mellomfinansiering og byggelån.

Lånekalkulator

RENTE

Renten er fra 2.65 % men beregnes alltid individuelt.

LÅN 2 000 000 NOK

NEDBETALING 20 ÅR

KOSTNAD
PR. MÅNED 1 234


 • Eksempel:
  Eff. rente 2,75 %, 2 mill. o/25 år, totalt kr 2.752.162

 • Hjelp og kundeservice

  Vi svarer på dine spørsmål om bruk av kort, nettbank, BankID m.m. Gjelder det lån, sparing eller forsikring, kan du avtale et møte med en av våre kunderådgivere.

  Ring
  03220

  Fra utlandet
  +47 915 03220

  KONTAKT OSS

  VÅRE KONTORER OG ÅPNINGSTIDER