Vi oppfyller drømmer!

SPIRE

Et rikt utvalg av lag og foreninger skaper aktive lokalsamfunn. Trenger ditt lag støtte, så kan vi kanskje hjelpe med midler fra vårt SPIRE-fond.

SPRANG

Står du på spranget til å ta det avgjørende skritt innen Idrett eller kultur? Et SPRANG-stipend kan hjelpe deg på veien videre.

SPEKTER

SPEKTER-prosjektet setter privatøkonomi på timeplanen. Vi besøker elever i ungdomsskolen og gir de en annerledes skoledag.

- Historien om en kulturprisvinner

Magnus Aannestad Oseth er en av flere heldige mottakere som har fått midler fra Sprang. Vi har spurt ham om hvilke erfaringer og tanker han kan dele med deg som vurdere å søke og hva han har fått til de siste tre årene. Les intervjuet her.

Vi støtter ditt lokalsamfunn

Små og store prosjekter, lag og foreninger innen kultur, idrett og humanitære formål får støtte. Gjennom vårt samfunnsansvar har de fått økonomisk hjelp til å realisere sine drømmer og skape aktivitet i sitt nærmiljø. Vårt motto er at Sparebanken Øst skal bidra med midler for å utgjøre en forskjell!

Se hvem som har fått støtte

#østgirtilbake

 

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Jo bedre det går for banken, desto mer penger kan vi gi bort til dem som trenger det. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Enten du representerer et lag eller en forening, eller bare deg selv, kan du søke om midler fra Sparebanken Øst.

 

Følg drømmene dine og søk om støtte!