Informasjonsbladet Verdier 1/23

Vil du lese om fotball, finans og sjokolade på høyt nivå bør du lese videre. Dette er nemlig bare litt av innholdet i årets første utgave

Informasjonsbladet Verdier gir deg gode og lettleste artikler om alt fra økonomitips, et møte med den nye sjefen på havna til et hjertelig møte med Frelsesarmeen.

Vil du lese papirutgaven av bladet, kan du bestille her og få det levert gratis hjem til deg.

15. mai 2023
Aktuelt

Snakk om det!

Det siste året har nordmenn måttet tilpasse seg et langt høyere prisnivå enn vi har hatt på lenge. Mange må prioritere annerledes enn før for å få betalt regninger, betalt lånet og kjøpt nok mat. For noen er det ikke mulig å strekke den økonomiske strikken særlig lenger, sier adm. direktør Pål Strand i sin leder.

Les artikkelen
4. mai 2023
Aktuelt

Vedum besøkte Sparebanken Øst

Sparebankene står i en særskilt stilling for å forstå dagens krevende økonomi på et lokalt nivå, sa finansministeren da han besøkte oss. En lyttende og særs inkluderende Vedum tok seg god tid  – også i møte med bankens ansatte.

Les artikkelen
4. mai 2023
Aktuelt

Ny hovedtrener i Godset

–Det er viktig å lage plass slik at de unge kan få skinne sammen med de rutinerte, sier Jørgen Isnes

Les om Jørgen Isnes
4. mai 2023
Aktuelt

Sjokolade Salongen

Søstrene Holtungen har utviklet en velfungerende og velsmakende bedrift for alle som liker sjokolade.

Bli med til Vestfossen
4. mai 2023
Aktuelt

Økonomitips til boligkjøpere

Vi snakker daglig med folk i forskjellige livssituasjoner, og vet hva som rører seg i markedet akkurat nå.  Så enten du skal kjøpe din første bolig eller selge boligen du har og kjøpe ny, kan det være nyttig med noen gode råd. Her skal du få nettopp det, fra salgssjef personmarked, Kristian Haaland.

Se tipsene her
4. mai 2023
Aktuelt

Frelsesarmeen hjelper stadig flere

Store hjerter stiller opp for fellesskapet i Frelsesarmeen. Lær mer om deres prosjekter for å støtte opp om de som strever – og møt noen av de frivillige og ansatte.

Dette betyr jobben de gjør
4. mai 2023
Aktuelt

Ny sjef på havna

Arne Fosen planlegger en bærekraftig fremtid for Norges største bilimporthavn. –Vi skal fylle igjen bukta og utvide kaia, på en grønn og lønnsom måte. Det er spennende tider i vente!

Les artikkelen
4. mai 2023
Aktuelt

Derfor er forsikring viktig

Skal du nedprioritere forsikringene dine i en vanskelig økonomisk tid? Få våre beste råd og et tankevekkende regnestykke her.

Viktig om forsikringer
4. mai 2023
Aktuelt

Nytt kontor i Vikersund

Målet vårt er å ha det sprudlende morsomt på jobb, noe som igjen skal smitte over på kundene. Sier avdelingsbanksjef Magnus Gundersen.

Les mer
4. mai 2023
Aktuelt

Sjekkliste ved kjøp av ny bolig

Frode L. Nyhus i Dialog Eiendom guider deg gjennom et vellykket boligkjøp fra budsjett og visning til kontrakter og reklamasjon. Se sjekklisten på åtte enkle punkter.

Se sjekklisten
19. oktober 2021
Aktuelt

Har du løst kryssordet?

Send oss løsningen innen 20. juni og du er med i trekningen av gavekort på kr. 500,-.

Send inn løsningsordet